Άρσεναλ: Χωρίς Μχιταριάν στην πρώτη μάχη με την Ατλέτικο

Άρσεναλ: Χωρίς Μχιταριάν στην πρώτη μάχη με την Ατλέτικο

Ο  Αρμένιος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ από τον πρώτο ημιτελικό του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με μια πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί η Άρσεναλ το βράδυ της Πέμπτης (26/04) στο Εμιρέιτς, για τον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Europa League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Χένρικ Μχιταριάν δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ-άουτ από την πρώτη αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα. Ο Αρμένιος άσος είχε τραυματιστεί στον προημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έκτοτε βρίσκεται στα… πιτς.

Τα βρετανικά ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ότι ο Μιχταριάν έκανε αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Μαδριλένους, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και πλέον ο Βενγκέρ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα χωρίς τον 29χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Μιχταριάν θα προσπαθήσει να ανεβάσει στροφές τις επόμενες ημέρες και να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, ενόψει της ρεβάνς στην Μαδρίτη. Σε αντίθεση με τον Αρμένιο, οι Οζίλ, Τσεχ και Γουίλσιρ έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους και υπολογίζονται κανονικά για το αυριανό παιχνίδι (26/04).

O διεθνής άσος, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Ιανουάριο μετακόμισε στο Λονδίνο, μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια με τη φανέλα των «κανονιέρηδων», στα οποία έχει πετύχει 6 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ