Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ 2-0 (vid)

Μαρσέιγ – Σάλτσμπουργκ 2-0 (vid)

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου νίκησε τους Αυστριακούς της Σάλτσμπουργκ (2-0) και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League.

Αυτή η Μαρσέιγ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα! Οι Μασσαλοί, που έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο και… κοσμάκη με τα φετινά κατορθώματά τους, νίκησαν με 2-0 την Σάλτσμπουργκ στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης και πλέον βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στον τελικό του Europa League

Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου απέδειξε περίτρανα μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι το φαβορί για την πρόκριση και πλέον πηγαίνει στην Αυστρία, για να σφραγίσει το εισιτήριό της για το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο Ελληνας στράικερ ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση με τους Αυστριακούς και παρέμεινε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, βάζοντας και αυτός το λιθαράκι του στη μεγάλη νίκη.

Το δρόμο για την επικράτηση της Μαρσέιγ άνοιξε στο 15’ ο Φλοριάν Τοβέν, μετά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντιμιτρί Παγιέ. Ο παίκτης της γαλλικής ομάδας βρέθηκε στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους Μασσαλούς. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους Αυστριακούς, πίεσαν την άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 63’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Κλίντον Ενζιέ. Οι παίκτες του Ρούντι Γκαρσία αναπτύχθηκαν πολύ ωραία από την αριστερή πλευρά, ο Παγιέ έστρωσε στον Κλίντον Ενζιέ και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Βάλκε για το 2-0.

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη (04/05), με την Μαρσέιγ να είναι αγκαλιά με την πρόκριση. Υπενθυμίζουμε ότι ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Λιόν, στις 16 Μαΐου.

Οι ενδεκάδες:

Μαρσέιγ: Πελέ, Αμαβί, Σαρ, Λουίς Γκουστάβο, Ραμί, Σανσόν, Λοπές (60’ Ενζιέ), Παγιέ, Οκάμπος (52’ Ανγκουισά), Τοβέν (80’ Ζερμέν), Μήτρογλου

Σάλτσμπουργκ: Βάλκε, Λάινερ Καλέτα-Τσαρ, Αντρέ Ραμάλιο, Ούλμερ, Χαϊντάρα (81’ Γιαμπό), Σαμασέκου, Βολφ (67΄Σλάγκερ), Μπερίσα, Νταμπούρ, Χι Τσαν Χουάνγκ (60’ Γκούλμπραντσεν)

Δείτε τα γκολ: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ