Μουρίνιο: «Θέλω 67 χιλιάδες οπαδούς – παίκτες στο πλευρό μας» (vid)

Μουρίνιο: «Θέλω 67 χιλιάδες οπαδούς – παίκτες στο πλευρό μας» (vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός για τη ρεβάνς της Ρόμα με τη Φέγενορντ για τα προημιτελικά του Europa League.

Αρκετά δύσκολο έργο έχει η Ρόμα αύριο (22:00), αφού θα υποδεχθεί την Φέγενορντ στην έδρα της για τα προημιτελικά του Europa League και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το σε βάρος της 1-0 από την αναμέτρηση της Ολλανδίας. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο οι Ρωμαίοι θέλουν τη συμπαράσταση όλων. Για την ακρίβεια 67 χιλιάδων οπαδών – παικτών που θα δώσουν ώθηση στους «τζιαλορόσι» για να πάρουν την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Ο… αναμορφωτής Πιόλι που προσπαθεί να θυμίσει στην Ευρώπη ποια είναι η Μίλαν! (pics, vid)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ρόμα στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

«Είμαστε ήρεμοι, είναι ένα ωραίο ματς να δίνει κάποιος. Υπάρχει ένα αρνητικό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή. Υπάρχει ένα γήπεδο που είναι έτοιμο να παίξει μαζί μας.

Θέλω 67 χιλιάδες οπαδούς – παίκτες στο πλευρό μας. Είμαι εδώ και δύο ημέρες στην Τριγκόρια, βγήκα την Δευτέρα για να πάω να βρω έναν φίλο, έπειτα επέστρεψα και δεν ξαναβγήκα.

Αυτό που συμβαίνει έξω από την Τριγκόρια δεν το έχω αισθανθεί. Είμαι ήρεμος αλλά είναι μία παράξενη ηρεμία που δεν είναι αληθινή 24 ώρες πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Περιμένω πολλά από την ομάδα μου. Ή νικάμε και προχωράμε, ή πάμε σπίτι κουρασμένοι και λυπημένοι, ξέροντας ότι έχουμε δώσει τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

Όσον αφορά τον Πάουλο Ντιμπάλα και το αν θα παίξει είπε: «Δεν ξέρω, μέχρι στιγμής έχει κάνει προπονήσεις σε χαμηλή ένταση. Μόνο το πρωί της Πέμπτης θα γνωρίζουμε αν θα μπορέσει να παίξει, αν θα είναι στον πάγκο, αν θα είναι βασικός ή αν δεν θα είναι διαθέσιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ