Λεβερκούζεν – Ρόμα 0-0: Στον τελικό με στυλ Μουρίνιο

Λεβερκούζεν – Ρόμα 0-0: Στον τελικό με στυλ Μουρίνιο

Η Λεβερκούζεν κυριάρχησε, η Ρόμα άντεξε (0-0) και ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει την ευκαιρία για ακόμη ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο στον τελικό της «Puskas Arena»,

Μετά το Conference League η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο πάει να σηκώσει και το Europa League! Οι «τζιαλορόσι» υπέφεραν κόντρα στη Λεβερκούζεν, αλλά δεν λύγισαν και με το 0-0 (1-0 στο πρώτο ματς) πανηγύρισαν την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης, στη Βουδαπέστη.

Οι Γερμανοί ήταν κυρίαρχοι στο ματς, είχαν δοκάρι με φοβερό σουτ του Ντιαμπί στο 12′ ενώ έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον Πατρίτσιο να κρατάει όρθια την ομάδα του. Η Λεβερκούζεν πίεσε μέχρι το φινάλε, αλλά δεν κατάφερε να βρει το πολυπόθητο γκολ και το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ρωμαίους να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Διαβάστε επίσης: Το άλλο… ρόστερ του Ολυμπιακού (vids)

Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Ταπσόμπα, Τα (86’ Αμίρι), Χινκαπιέ, Μπάκερ (72’ Αντλί), Φριμπόνγκ, Ντεμιρμπάι, Παλάσιος (80’ Χλόζεκ), Βιρτς, Ντιαμπί, Αζμούν

Ρόμα: Πατρίσιο, Κριστάντε, Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Τσελίκ (78’ Σμόλινγκ), Μποβέ, Μάτιτς, Σπινατσόλα (34’ Ζαλέβσκι), Έιμπραχαμ, Πελεγκρίνι, Μπελότι (46’ Βαϊνάλντουμ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ