Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ 0-1: Στον τελικό του Coference τα «σφυριά»

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ 0-1: Στον τελικό του Coference τα «σφυριά»

Η Γουέστ Χαμ ντούμπλαρε τις νίκες της κόντρα στην Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου (1-0) παίρνοντας έτσι την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Coference League.

Θέση για τον μεγάλο τελικό του Europa Coference League έκλεισε η Γουέστ Χαμ.

Τα «σφυριά» έπειτα από τη νίκη τους με 2-1 στον πρώτο αγώνα, επικράτησαν ξανά αυτή τη φορά με 1-0 της Άλκμααρ των Ελλήνων Παυλίδη και Χατζηδιάκου, παίρνοντας έτσι το «χρυσό» εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Το άλλο… ρόστερ του Ολυμπιακού (vids)

Στο πρώτο μέρος η Άλκμααρ ήταν εκείνη που είχε την κατοχή της μπάλας. Όμως δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αρεολά. Συγκεκριμένα, στο πρώτο 45έπτο οι Ολλανδοί είχαν επτά τελικές και οι πέντε ήταν εκτός περιοχής.

Στο δεύτερο μέρος, το σκηνικό δεν άλλαξε με τους Ολλανδούς να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτάνοντας κοντά στο γκολ στο 66′. έπειτα από σουτ του Χατζηδιάκου.

Τελικά τα «σφυριά» μπόρεσαν να τσεκάρουν την πρόκριση με γκολ του Φορνάλς στο 94′.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Ράιαν, Σουγκοβάρα, Μπεουκένα, Χατζηδιάκος, Κερκέζ (85′ Ντε Βιτ), Ράιντερς, Μάινανς (70′ Ντε Βιτ), Κλάζι, φαν Μπρέντεροντ (78′ Λάντο), Κάρλσον (85′ Μέρντινκ), Παυλίδης.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Κέρερ, Ζούμα, Αγκέρ, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Πακετά (90+5′ Ντόουνς), Μπόουεν, Μπενραχμά (75′ Φορνάλς), Αντόνιο (85′ Ινγκς)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ