Το άλλο… ρόστερ του Ολυμπιακού (vids)

Το άλλο… ρόστερ του Ολυμπιακού (vids)

Ποιοι είναι οι δανεικοί που θα πρέπει να είναι στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, όταν θα ξεκινήσει η επόμενη προετοιμασία.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαδικασία… rebuild, με τη διοίκηση του συλλόγου να είναι σε συζητήσεις για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, ενώ παράλληλα ψάχνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τη θέση του προπονητή. Δύο κομβικά κομμάτια για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, που θα προσφέρει θέαμα υψηλού επιπέδου στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους και θα επιστρέψει άμεσα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή, θα τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι. Προσθήκες, αποχωρήσεις, αλλά και αξιολόγηση των δανεικών, οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους και θα έχουν επιστρέψει στον Ρέντη. Μια κατηγορία, στην οποία βρίσκονται 16 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: «Etihad» όπως λέμε Καραϊσκάκη (vids)

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, όμως, έχουν αρκετές πιθανότητες για να παραμείνουν στον Ρέντη και να είναι μέλη της ομάδας της επόμενης σεζόν. Ο Αχμέντ Χασάν ας πούμε που και φέτος έκλεισε τη χρονιά με διψήφιο αριθμό γκολ (11). Μια εξαιρετική επιλογή φορ περιοχής που τα προηγούμενα χρόνια λειτούργησε υποδειγματικά στο rotation.

Ο Ζινκερνάγκελ με την ικανότητα να σκοράρει αλλά και να δημιουργεί και σαν 10άρι αλλά και σαν ακραίος. Ο Φώτης Κίτσος που έπειτα από μια σεζόν 30 αγώνων στην Κύπρο μοιάζει πλέον έτοιμος να διεκδικήσει ρόλο.

Ενδεχομένως ο Αγκιμπού Καμαρά που και για εκείνον ο «δανεισμός» ήταν λύση σε μια περίοδο που οι θέσεις που θα μπορούσε να πάρει χρόνο συμμετοχής ήταν σε… μποτιλιάρισμα. Σίγουρα ο Μάντι Καμαρά που εννοείται πως εάν και εφόσον είναι ποδοσφαιριστής «κάνω τη διαφορά» αλλά που πέρσι φεύγοντας έδινε την εντύπωση ότι αναζητούσε κάτι μεγαλύτερο στην καριέρα του από την Ελλάδα.

Εκτός από τους δανεικούς, ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού και ο επόμενος προπονητής της πειραϊκής ομάδας, θα κληθούν να αποφασίσουν για τα συμβόλαια που λήγουν στα τέλη Ιουνίου. Πρόκειται για 10 περιπτώσεις. Σεντρίκ Μπακαμπού, Γιαν Εμβιλά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Ματιέ Βαλμπουενά, Θανάσης Ανδρούτσος, Παϊτίμ Κασάμι, Εγκμουντούρ Κρίστινσον, αλλά και οι «δανεικοί» Ντιαντιέ Σαμασέκου, Σέρζι Κανός, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, που ήδη έφυγαν για τις πατρίδες τους. Από αυτούς, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, κουβέντα για να παραμείνουν στον Ρέντη έχουν ανοίξει μόνο ο Μπακαμπού (και το περιβάλλον του επιμένει πως εξελίσσεται θετικά) και ο Ανδρούτσος.

Όλα, (σ.σ προσθήκες, αποχωρήσεις, δανεικοί) θα ξεκαθαρίσουν μετά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και προπονητή, οι οποίοι σε συνεργασία με τη διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου, θα δημιουργήσουν την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ