Οι οπαδοί της Ρόμα προπηλάκισαν τον διαιτητή του τελικού του Europa League στο αεροδρόμιο (vids)

Οι οπαδοί της Ρόμα προπηλάκισαν τον διαιτητή του τελικού του Europa League στο αεροδρόμιο (vids)

Χαμός κατά την αναχώρηση του διαιτητή του τελικού του Europa League, Άντονι Τέιλορ, από το αεροδρόμιο, καθώς δέχτηκε επίθεση από οπαδούς της Ρόμα.

Επίθεση από οπαδούς της Ρόμα δέχτηκε ο Άγγλος διαιτητής του τελικού του Europa League με τη Σεβίλλη, Άντον Τέιλορ, κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για την πατρίδα του.

Εκεί ο Τέιλορ έγινε αντιληπτός από τους φιλάθλους των «τζιαλορόσι» οι οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον προπηλακίζουν. Τα υβριστικά συνθήματα και οι φωνές προσέλκυσαν ακόμα περισσότερους Ιταλούς φιλάθλους και κάπου εκεί η κατάσταση πήγε να ξεφύγει καθώς κάποιοι οπαδοί της Ρόμα πέταξαν και αντικείμενα προς την πλευρά του Τέιλορ και συγκεκριμένα μπουκάλια και καρέκλες.

Διαβάστε επίσης: Η Εθνική των 100 εκατομμυρίων ευρώ στα χέρια του Πογέτ

Εν τέλει η αστυνομία επενέβη και απομάκρυνε τον Αντονι Τέιλορ με την οικογένειά του, οδηγώντας τους στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Αγγλία.

Η Ρόμα διαμαρτυρήθηκε έντονα για χέρι-πέναλτι του Φερνάντο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με το σκορ να είναι στο 1-1, στον τελικό κόντρα στη Σεβίλλη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ