«Ρουκέτες» Μουρίνιο: «Μας έκλεψαν» – Τι είπε για το μέλλον του

«Ρουκέτες» Μουρίνιο: «Μας έκλεψαν» – Τι είπε για το μέλλον του

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε λόγο για κλοπή μετά το τέλος του τελικού!

Εξαλλος ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Ρόμα από τη Σεβίλλη στον τελικό του Europa League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήπιε για πρώτη φορά το πικρό ποτήρι σε ευρωπαϊκό τελικό, με αποτέλεσμα να απασφαλίσει στις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ»

Ο Special One έκανε λόγο για κλοπή από τον Τέιλορ, ενώ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Ρώμη.

«Θέλω να μείνω στην Ρόμα, αλλά οι παίκτες μου αξίζουν κάτι καλύτερο… Εγώ αξίζω κάτι καλύτερο. Είμαι πραγματικά κουρασμένος να είμαι προπονητής, υπεύθυνος επικοινωνίας, πρόσωπο του συλλόγου…

Σήμερα μας έκλεψαν! Θέλω να μείνω αλλά με τις κατάλληλες συνθήκες για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Ήταν ένα έντονο, αρρενωπό παιχνίδι, με έναν διαιτητή που έμοιαζε Ισπανός. Ήταν κίτρινη, κίτρινη, όλη την ώρα. Η αδικία φαίνεται από το γεγονός ότι ο Έρικ Λαμέλα έπρεπε να είχε δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα και δεν τη δέχθηκε. Εκτέλεσε και πέναλτι. Ας ελπίσουμε ότι ο Τέιλορ σφυρίζει μόνο στο Champions League και κάνει εκεί τις ίδιες βλακείες όπως απόψε, και όχι στο Europa League

Αυτό που είπα πριν από τον αγώνα είναι πως είτε θα φύγουμε από εδώ με το τρόπαιο είτε θα πεθάνουμε. Οπότε, πεθάναμε. Είμαστε νεκροί από άποψη κούρασης, νεκροί ψυχολογικά, νεκροί επειδή θεωρούμε ότι είναι μια άδικη ήττα με πολλά συμβάντα που είναι αμφισβητούμενα.

Είμαστε νεκροί από κόπωση, αλλά υπερήφανοι. Πάντα λέω ότι μπορείς να χάσεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά ποτέ την αξιοπρέπεια ή τον επαγγελματισμό σου. Κέρδισα πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς, έχασα αυτόν, αλλά επιστρέφω σπίτι πιο υπερήφανος από ποτέ, αυτήν τη φορά. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα φέτος.

Νοιαζόμαστε για τη φανέλα, νοιαζόμαστε για τη φύση μας, παίρνουμε τα πράγματα στα σοβαρά, δουλεύουμε με ταπεινότητα και δίνουμε όλα όσα έχουμε να δώσουμε. Ο καθένας από εμάς αντιδρά με διαφορετικό τρόπο. Κάποιος κλαίει, κάποιος άλλος όχι, αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι μας είμαστε πολύ λυπημένοι. Γυρίζουμε κουρασμένοι, νεκροί με το αίσθημα της αδικίας».

Όσο για το μέλλον, του απέφυγε να πει ότι θα μείνει στη Ρόμα και του χρόνου: «Πηγαίνω για διακοπές τη Δευτέρα. Αν έχουμε χρόνο να μιλήσουμε πριν από τη Δευτέρα, θα μιλήσουμε. Αν όχι, θα πάω διακοπές και μετά θα δούμε. Πρέπει να παλέψω γι’ αυτά τα παιδιά και γι’ αυτό δεν μπορώ να πω αντικειμενικά ότι θα παραμείνω στη Ρόμα.

Είμαι πολύ σοβαρός άνθρωπος. Είπα στους ιδιοκτήτες πριν από μερικούς μήνες ότι αν είχα επαφές με άλλους συλλόγους, θα ήταν οι πρώτοι που θα το μάθαιναν. Πάντα θα είμαι ειλικρινής και ευθύς. Μίλησα με τον σύλλογο τον Δεκέμβριο, όταν είχα προσέγγιση από την εθνική Πορτογαλίας. Δεν είχα επαφή με κάποιον άλλον έκτοτε. Έχω ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου κι αυτή είναι η κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ