Ολυμπιακός: Ολικό λίφτινγκ στον Ρέντη για το Champions League!

Ολυμπιακός: Ολικό λίφτινγκ στον Ρέντη για το Champions League!

Οι Ερυθρόλευκοι θα χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους στο Champions League στο κλειστό του Ρέντη και το επόμενο διάστημα θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να κατακτούν το πρωτάθλημα απέναντι στον ΠΑΟΚ και να έχουν πλέον το δικαίωμα να αγωνιστούν στο Champions League. Στο κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού βόλεϊ, όπου θα αντιμετωπίσουν τις καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν από τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την ΕΟΠΕ, προκειμένου να γίνουν όλες οι τροποποιήσεις στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Διαβάστε επίσης: «Άπαιχτος» ο Ολυμπιακός – Σχεδόν… φραγμένη η κατάκτηση τίτλου από τους ερυθρόλευκους!

Τροποποιήσεις που αφορούν τον φωτισμό, τα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου το κλειστό του Ρέντη να είναι κατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων επιπέδου Champions League. Το κλειστό του Ρέντη πληροί τις προδιαγραφές για τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως, εάν οι Πειραιώτες καταφέρουν να περάσουν στους ομίλους, θα χρειαστούν να γίνουν απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες.

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται βάσει του κανονισμού, προκειμένου να παίξουν κατ’ εξαίρεση στο κλειστό του Ρέντη, παρότι η χωρητικότητα δεν θα είναι 3.000 θέσεων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε και το 2021 στο προκριματικά του Champions League, όταν είχε προπονητή του τον Δημήτρη Καζάζη. Οι Ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν τα εμπόδια των Μλάντοστ Βοσνίας και Καμόρνο Σλοβακίας, αλλά αποκλείστηκαν από την βουλγαρική Χέμπαρ Πάζαρτζικ του Αλεξίεφ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ