Μαρτίνεθ: «Μου άρεσε το πνεύμα, η προσωπικότητα και η ομαδικότητά μας»

Μαρτίνεθ: «Μου άρεσε το πνεύμα, η προσωπικότητα και η ομαδικότητά μας»

Τι κρατάει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από το πρώτο επίσημο ματς του Ολυμπιακού στη σεζόν...

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην Cosmote TV μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γκενκ και στάθηκε σε όσα του άρεσαν από την εμφάνιση της ομάδας του ενώ παραδέχθηκε πως υπήρχε και κόπωση.

Διαβάστε επίσης: Ιταλία – Ελλάδα 74-70: Ένα δεκάλεπτο δεν ήταν αρκετό, με ήττα έκλεισε το «Ακρόπολις»

Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για τη νίκη: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Μας βοήθησαν πολύ για τη νίκη. Φάνηκε μιας και ήταν το πρώτο επίσημο ματς ότι είχαμε αρκετή κόπωση. Μου άρεσε το πνεύμα, το γεγονός ότι παλέψαμε, η προσωπικότητα και η ομαδικότητα μας. Είχαμε καλές στιγμές, άλλες όχι τόσο, αλλά πάντα ήμασταν ενωμένοι. Είχαμε ένα διάστημα στο πρώτο μέρος που ήμασταν χαλαροί και κάναμε λάθος πάσες. Εκεί χάσαμε την ευκαιρία να δημιουργήσαμε περισσότερo, βέβαια είχαμε έναν αντίπαλο που είναι πιο φορμαρισμένος από εμάς».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί: «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί, ειδικά σε αυτό το επίπεδο. Οι ομάδες είναι κοντά η μια στη άλλη. Δεν πιστεύω στα φαβορί».

Για το πως περιμένει τον Ολυμπιακό στα επόμενα ματς: «Πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό δεν θα σταματάει ποτέ, θα προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι. Οι παίκτες έδειξαν θάρρος, ειδικά αυτοί που δεν ήταν έτοιμοι. Έβαλαν τον εαυτό τους στη διάθεση της ομάδας και τα έδωσαν όλα. Μιλάω για τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ελ Καμπί. Αλλά και αυτοί που δεν έπαιξαν, έδωσαν το παρών. Δεν θέλω να μιλήσω για κάποιον συγκεκριμένα, αλλά για όλη την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ