Εντυπωσιακές αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης», επιβράβευση από UEFA και Γκενκ! (pics)

Εντυπωσιακές αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης», επιβράβευση από UEFA και Γκενκ! (pics)

Το φαληρικό γήπεδο αναβαθμίστηκε και προκαλεί τον θαυμασμό των Ελλήνων και ξένων φιλάθλων, αλλά και των παραγόντων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης (16/8), με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι, να υποδέχεται την κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη, στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής της σπουδαίας αναμέτρησης, που βάζει ξανά στον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου την Ελλάδα και αποτελεί τιμή για τον εγχώριο αθλητισμό, το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από βελτιωτικές εργασίες στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το φαληρικό γήπεδο να αναβαθμίζεται και να προκαλεί τον θαυμασμό των Ελλήνων και ξένων φιλάθλων, αλλά και των ανθρώπων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Δεσπόζουν στον χώρο υποδοχής οι νέες led οθόνες

Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια των ανθρώπων της UEFA, αλλά και των παραγόντων της Γκενκ κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την βέλγικη ομάδα, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Οι ιθύνοντες της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αλλά και οι άνθρωποι της αποστολής της Γκενκ,, ενθουσιάστηκαν από το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού και τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.

Το νέο ανακαινισμένο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τις σύγχρονες υποδομές που διαθέτει πλέον το Γ. Καραϊσκάκης.

Οι led οθόνες στη ρεσεψιόν, τα νέα μάτριξ, οι χώροι φιλοξενίας, ο νέος φωτισμός τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και σε άλλους χώρους των εγκαταστάσεων (π.χ. συνέντευξη Τύπου), τα ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία και η high tech τεχνολογία έχουν εντυπωσιάσει και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup.

Αλλαγές που έχουν αναβαθμίσει το φαληρικό γήπεδο.

Του κορυφαίου ποδοσφαιρικού event για το 2023, από το οποίο θα προκύψει η υπερπρωταθλήτρια Ευρώπης. Μια σπουδαία γιορτή, την οποία θα φιλοξενήσει το φαληρικό γήπεδο, κάνοντας περήφανους όλους τους Ελληνες.

High tech τεχνολογία που έχει εντυπωσιάσει τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Super Cup

Οι αξιωματούχοι της βελγικής ομάδας μόνο τα καλύτερα είχαν να πουν για τις σουίτες του «Γ. Καραϊσκάκης», όπου φιλοξενήθηκαν, κατά τον χθεσινό αγώνα, με το φαληρικό γήπεδο να κερδίζει τις εντυπώσεις και να προκαλεί τον θαυμασμό όλων όσων το επισκέπτονται.

Τεράστιες οθόνες, τελευταίας τεχνολογίας, με εκπληκτικά χρώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ