Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Γκενκ

Οι επιλογές του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον επαναληπτικό με τη βέλγικη ομάδα (21:00), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Με 4-3-2-1 και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον επαναληπτικό με την Γκενκ (21:00) για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Φρέιρε και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Καρβάλιο θα είναι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Φορτούνη και Μασούρα στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ένας τελικός διαφήμιση και για τον Ολυμπιακό! (pics/vid)

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Κίνι, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δίνει φανέλα βασικού στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, αφήνοντας στον πάγκο τον έτερο Μαροκινό, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Στον πάγκο βρίσκονται επίσης οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ραμόν, Μπα, Αλεξανδρόπουλος, Βρουσάι, Μπιέλ, Πορόζο και Ντόι.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Καραϊσκάκη επικράτησαν με 1-0, χάρη στο γκολ του Κώστα Φορτούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ