Ένας τελικός διαφήμιση και για τον Ολυμπιακό! (pics/vid)

Ένας τελικός διαφήμιση και για τον Ολυμπιακό! (pics/vid)

Το λαμπερό Καραϊσκάκη εντυπωσίασε τους πάντες στον τελικό του Super Cup. Τα συγχαρητήρια από Μητσοτάκη, Τσέφεριν, Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη

Είναι από τα στοιχεία που κάνει έναν σύλλογο να ξεχωρίζει. Που τον κατατάσσει στους μεγάλους της Ευρώπης. Δεν είναι μόνο η δράση μέσα στις τέσσερις γραμμές στο χορτάρι, είναι και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί σε όλους τους τομείς ένας σύλλογος. Για τον Ολυμπιακό αυτό είναι κανόνας χρόνια τώρα.

Η γιγάντωσή του στο ευρωπαϊκό στερέωμα είναι δεδομένη, από την εποχή που ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε στα χέρια του τον σύλλογο. Με τον τελικό του Super Cup που παρακολούθησε χθες βράδυ από το υπέρλαμπρο «Γ. Καραϊσκάκης» όλος ο πλανήτης ήρθε απλά να επιβεβαιώσει αυτό που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Δεν είναι μόνο οι τίτλοι και οι επιτυχίες. Είναι και το… ύψος του συλλόγου ανάμεσα στα μεγαθήρια της «Γηραιάς Ηπείρου», οι σχέσεις του με τους κορυφαίους του αθλήματος σε όλα τα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης: Μπαράζ αφίξεων για τον Ολυμπιακό

Και ο Ολυμπιακός πήρε για μια ακόμη φορά άριστα σε όλα. Ο τελικός του Super Cup ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Σεβίλλη ήταν μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο αλλά συνάμα ήταν και για τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός που ανέλαβε την οργάνωση του μεγάλου τελικού στο γήπεδό του και πήρε άριστα εντυπωσιάζοντας τους πάντες. Και προσέξτε, για πρώτη φορά ανέλαβε την διοργάνωση ενός Super Cup ένας σύλλογος και όχι η Ομοσπονδία!

Το λαμπερό Καραϊσκάκη διαφήμισε την χώρα μας σε όλο τον πλανήτη ενώ τα συγχαρητήρια μετά το τέλος της μεγάλης γιορτής ήρθαν από όλους!

Από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και από τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν που απόλαυσαν από την σουίτα του ανανεωμένου Καραϊσκάκη το μεγάλο παιχνίδι και δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Ολυμπιακό για την οργάνωση και την φιλοξενία. Η ΟΥΕΦΑ έβαλε άριστα σε όλα τα οργανωτικά θέματα αλλά και στα θέματα ασφαλείας σε ένα γήπεδο που ήταν κατάμεστο από οπαδούς και των δύο ομάδων και όλα κύλησαν όπως πρέπει σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου. Γιορτινά!

Από κοντά βεβαίως και οι δύο ομάδες. Όλοι οι άνθρωποι της Σίτι και της Σεβίλλης απόλαυσαν την παρουσία τους στη χώρα μας και το μεγάλο ματς στο Καραϊσκάκη. Οι παροχές και η οργάνωση σε αυτό ήταν υποδειγματικές. Ευχαρίστησαν τον Ολυμπιακό για όλα την ώρα που το Καραϊσκάκη έσβηνε τα φώτα του μετά από μια βραδιά που θα μείνει στην ιστορία. Όχι μόνο για το σπουδαίο ποδόσφαιρο που είδαμε αλλά και για το πώς ένας σύλλογος του μεγέθους του Ολυμπιακού μπορεί να δείξει τι ακριβώς πρεσβεύει ο αθλητισμός μέσα από τα στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν. Μια διαφήμιση για την χώρα μας και για τον Ολυμπιακό που στέλνει μήνυμα σε όλη την Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ