Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Σκάρπα

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Σκάρπα

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Μετά τον Σαντιάγκο Έσε ήρθε στην Ελλάδα και ο Γκουστάβο Σκάρπα για τον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης (17/8) για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. Ο 29χρονος θα ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με στόχο να ανεβάσει επίπεδο τους Ερυθρόλευκους.

Διαβάστε επίσης: Με σοβαρότητα, αποφασιστικότητα και τον… αέρα του 1-0 ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Βέλγιο

Ενας ποδοσφαιριστής πού μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον τεχνικό των Πειραιωτών. Να δώσει νέα και σημαντικά στοιχεία στην «ερυθρόλευκη» μεσοεπιθετική γραμμή, όπως είναι η φαντασία, η ποιότητα, η δημιουργία. Στοιχεία που τον χαρακτηρίζουν και τον ανέδειξαν ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Μπραζιλεϊράο για το 2022. Ενας πολύ ποιοτικός μεσοεπιθετικός, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Ελλάδα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε μία ομάδα πρωταθλήτρια, έναν πρόεδρο πρωταθλητή και τον κόσμο του. Είναι τιμή για εμένα που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη από τον κόσμο. Έχω πάρει πάρα πολλά μηνύματα στο instagram από τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα έφτασε στην Ελλάδα και ο Σαντιάγκο Εσε, ο οποίος επίσης θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό, με το συμβόλαιό του να είναι τετραετούς διάρκειας. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο νεαρός άσος εμφανίστηκε χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ έστειλε… μήνυμα και στους οπαδούς των ερυθρολεύκων. «Χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός που είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω να πω στους οπαδούς ότι θα δουν έναν επαγγελματία που θα τα δώσει όλα».

Δείτε αποκλειστικά βίντεο από την άφιξη του Σκάρπα:

Δείτε και φωτογραφίες:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ