Ντότσιτς: «Μεγάλη ομάδα με εκπληκτικό κόσμο ο Ολυμπιακός»

Ντότσιτς: «Μεγάλη ομάδα με εκπληκτικό κόσμο ο Ολυμπιακός»

Ο αρχηγός της Τσουκαρίτσκι, Μάρκο Ντότσιτς μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, αναφέροντας τους Πειραιώτες ως μια μεγάλη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη «μάχη» των Play Offs του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στην Τσουκαρίτσκι, στο Γ. Καραϊσκάκης.

Στα πλαίσια της αναμέτρησης, ο αρχηγός της σερβικής ομάδας, Μάρκο Ντότσιτς, μίλησε για αυτήν, αλλά και τον Ολυμπιακό, χαρακτηρίζοντας τον ως μια μεγάλη ομάδα με εκπληκτικούς οπαδούς.

Πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος είπε «Σίγουρα μας πόνεσε η ήττα στο πρωτάθλημα από την ΙΜΤ και δεν θα είναι εύκολο να το ξεχάσουμε γρήγορα. Αλλά, μας περιμένει η Ευρώπη και ξέρουμε ποιον έχουμε αντίπαλο. Έχουμε κάνει ήδη δύο προπονήσεις, μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε τι πρέπει να αλλάξουμε, καθώς απαιτείται κυρίως δουλειά στο πνευματικό κομμάτι.

Τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός συμμετείχε στους ομίλους του Champions League και κόντρα στην Γκενκ έδειξε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Ο Ολυμπιακός έχει εκπληκτικούς οπαδούς, ένα μεγάλο γήπεδο και θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίξουμε εκεί. Γι’ αυτό, δεν θα πρέπει να δείξουμε φόβο. Από εμάς εξαρτάται να το χαρούμε και να δώσουμε το καλύτερό μας, έχοντας πίστη σε εμάς και τις ικανότητές μας.

Ξέρουμε ότι στην περίπτωση που καταφέρουμε να αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό θα είναι μία πολύ μεγάλη έκπληξη και ενδεχομένως η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία της Τσουκαρίτσκι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα και να παλέψουμε στη ρεβάνς, στην έδρα μας», είπε ο Ντότσιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ