Εσε και Ρίτσαρντς στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Εσε και Ρίτσαρντς στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Οι δύο παίκτες δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Τσουκαρίτσκι.

Τις δύο αλλαγές που δικαιούταν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι για τα play offs του Europa League έκανε ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι, 24 ώρες πριν την αναμέτρηση με τη σέρβικη ομάδα, προχώρησαν σε δύο αλλαγές, βάζοντας στη λίστα τους Σαντιάγκο Εσε και Ομάρ Ρίτσαρντς.

Διαβάστε επίσης: Οι «αιώνιοι» στην αναμονή: Τι συμβαίνει με Μιχάιλιουκ, Ναν και οι… εκπλήξεις

Ο πρώτος έχει ανακοινωθεί και υπολογίζεται κανονικά από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τα παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι, ενώ ο δεύτερος ήρθε σήμερα στην Αθήνα, ολοκλήρωσε το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση, η οποία θα βγει την Πέμπτη.

Ο Βρετανός είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με την Τσουκαρίτσκι, με τον Ισπανό προπονητή να έχει μια ακόμα λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Μαυρουδής και Μπρίνιτς.

Υπενθυμίζουμε ότι για το αυριανό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ο Ροντινέι, ο οποίος είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με την Γκενκ στο Βέλγιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ