Μέσα ο Γκαρσία για Μπράιτον – Αυτή είναι η αποστολή της ΑΕΚ (pic)

Μέσα ο Γκαρσία για Μπράιτον – Αυτή είναι η αποστολή της ΑΕΚ (pic)

Ο Λιβάι Γκαρσία προπονήθηκε κανονικά και είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αγγλία.

Μετά το σοκ με τον Άρολντ Μουκουντί ήρθε και ένα ευχάριστο για την ΑΕΚ! Ο λόγος για τον Λιβάι Γκαρσία που προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και τέθηκε στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Μπράιτον (21/9, 22:00). Τις τελευταίες μέρες ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο είχε ανεβάσει ρυθμούς και αφού έβγαλε σήμερα το πρόγραμμα, μπήκε στην αποστολή για το ματς με τους Άγγλους.

Εκεί όπου η Ένωση θα έχει μόλις πέντε αμυντικούς εκ των οποίων στόπερ είναι μόνο ο Μήτογλου και μένει να φανεί ποιον θα επιλέξει ο Αργεντινός τεχνικός για παρτενέρ του Έλληνα άσου στο κέντρο της άμυνας. Σημαντική επιστροφή είναι και αυτή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα στα πλευρά και ενδέχεται μάλιστα να ξεκινήσει και βασικός. Μέσα και ο Πιζάρο αλλά και ο Μάνταλος.

Διαβάστε επίσης: Η «λεπτομέρεια» για Ελ Κααμπί και Έσε που ζήλεψαν ο Μπακαμπού και ο Χουάνγκ

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ