Ντε Τζέρμπι: «Πολύ επιθετική ομάδα η ΑΕΚ – Φάτι και Φέργκιουσον μπορεί να ξεκινήσουν»

Ντε Τζέρμπι: «Πολύ επιθετική ομάδα η ΑΕΚ – Φάτι και Φέργκιουσον μπορεί να ξεκινήσουν»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι μίλησε στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ για το Europa League και τόνισε πως στην ομάδα ζει το όνειρό του. Επίσης ανέφερε τα πλάνα του για τον αγώνα.

Ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, μίλησε για την επιθετικότητα της ΑΕΚ με ή χωρίς την μπάλα. Πρόσθεσε ότι στους «γλάρους» ζει το όνειρό του, ενώ αποκάλυψε τα σχέδια του γύρω από τον Άνσου Φάτι και Έβαν Φέργκιουσον.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ιταλού τεχνικού:

Διαβάστε επίσης: Το αποτέλεσμα που δεν ήρθε την Κυριακή και η δοκιμασία στον άξονα…

Ξεκίνησε λέγοντας ότι: «Ζω ένα όνειρο σε αυτόν εδώ τον σύλλογο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε μελετήσει πολύ την ΑΕΚ, είναι καλή ομάδα και πολύ επιθετική με και χωρίς μπάλα. Έχουν καλό προπονητή, τον ξέρω από την Ιταλία. Ο όμιλός μας είναι ένας από τους πιο δυνατούς της διοργάνωσης, αλλά αν θέλουμε να προχωρήσουμε, πρέπει να νικήσουμε τις καλύτερες ομάδες.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε από πού ερχόμαστε και ποιοι ήμασταν. Δεν μπορούμε να χάσουμε το DNA μας. Αν πιστεύουμε ότι είμαστε καλύτεροι από ό,τι είμαστε, θα κάνουμε ένα μεγάλο, μεγάλο λάθος.

Στους Ιταλούς προπονητές δεν τους αρέσει να μιλούν για προβλέψεις, αλλά για μένα δεν είναι πρόβλημα. Βελτιωνόμαστε αλλά δεν είμαστε μια μεγάλη ομάδα… Τουλάχιστον ακόμα. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας και στην ποιότητά μας. Έχουμε τη φιλοδοξία να βελτιωνόμαστε σε κάθε διοργάνωση.

Δεν έχω αποφασίσει ακόμα την ομάδα, θα δούμε αύριο, αλλά ο Άνσου (σσ. Φάτι) και ο Έβαν (σσ. Φέργκιουσον) μπορεί να ξεκινήσουν. Είναι σε καλή κατάσταση. Το ίδιο συμβαίνει και με παίκτες όπως ο Ζοάο Πέδρο και ο Ταρίκ, έχω πολλές καλές λύσεις. Ο Σόλι Μαρτς επίσης θα παίξει αύριο, είναι διαθέσιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ