Έγκεσταϊν: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη – Να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα όπως και πέρυσι»

Έγκεσταϊν: «Εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη – Να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα όπως και πέρυσι»

Ο Μαξιμιλιάν Έγκεσταϊν βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Φράιμπουργκ με τον Ολυμπιακό, δίνοντας το σύνθημα για ανάκαμψη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φράιμπουργκ για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League και ο Μαξιμιλιάν Έγκεσταϊν μίλησε στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν οι Γερμανοί.

Ο 26χρονος χαφ μίλησε για την καυτή έδρα του Ολυμπιακού και το στόχο που έχει η ομάδα του να γυρίσει σελίδα με αρχή το αυριανό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Νταβίντ Φουστέρ και το επόμενο ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό (vids+pics)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έγκεσταϊν:

  • την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη που την έζησε πέρυσι: «Περιμένουμε θερμή ατμόσφαιρα, ήταν εκπληκτική πέρυσι η ατμόσφαιρα. Φροντίσαμε πέρυσι η ατμόσφαιρα να αλλάξει με την απόδοσή μας, ελπίζουμε να καταφέρουμε να κάνουμε το ίδιο και φέτος».
  • το αν κάνει η ομάδα κάποια διαφορετική προετοιμασία για τα ευρωπαϊκά ματς: «Αυτήν την εβδομάδα δεν κάναμε κάτι ιδιαίτερο σαν πομάδα. Δεν χρειάζεται κάποιο έξτρα κίνητρο, το έχουμε από μόνοι μας. Υπάρχουν παίκτες στην ομάδα που παίζουν κάθε χρόνο στην Ευρώπη».
  • το αν θα αναλάβει να καλύψει το κενό του Κρίστιαν Γκίντερ ως δεύτερος αρχηγός: «Φυσικά προκαλείται ένα μεγάλο κενό με την απουσία, αλλά όλοι αναλαμβάνουμε ευθύνες, ο καθένας έχει τον ρόλο του στα αποδυτήρια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ