Η νέα ζωή του Νταβίντ Φουστέρ και το επόμενο ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό (vids+pics)

Η νέα ζωή του Νταβίντ Φουστέρ και το επόμενο ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό (vids+pics)

Ο Φουστέρ επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτή τη φορά ως μέλος του τεχνικού τιμ της Βιγιαρεάλ – Δεν ξέχασε τον αγαπημένο του Ολυμπιακό – Η προϊστορία του Ισπανού κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην Ελλάδα για το αυριανό παιχνίδι της Βιγιαρεάλ με τον Παναθηναϊκό (19:45), για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League, βρίσκεται ο Νταβίντ Φουστέρ.

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ασχολείται με την προπονητική και βρίσκεται πλέον στο τεχνικό τιμ της Βιγιαρεάλ, συλλέγοντας εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να προετοιμαστεί για να αναλάβει στο μέλλον κάποια ομάδα ως πρώτος προπονητής. Ο Φουστέρ επέστρεψε στην Βιγιαρεάλ (σ.σ είχε αγωνιστεί ως παίκτης) το περασμένο καλοκαίρι, αναλαμβάνοντας πόστο στην προπονητική ομάδα του Κίκε Σετιέν.

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρεμιέρα στο Champions League (vids)

Η απόλυση του έμπειρου προπονητή πριν από λίγες ημέρες δεν διαφοροποίησε τα πράγματα για τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, που παρέμεινε στο τεχνικό τιμ της Βιγιαρεάλ και πλέον βρίσκεται στο πλευρό του Πατσέτα.

Το ταξίδι στην Ελλάδα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξύπνησε ευχάριστες μνήμες στον Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος είχε ζήσει μοναδικές στιγμές στη χώρα μας, όταν φόραγε τα χρώματα του Ολυμπιακού: Εξι πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, 169 συμμετοχές, 45 γκολ και 26 ασίστ ο απολογισμός του Ισπανού την εξαετία που έμεινε στον Πειραιά.

Στιγμές που ο Ισπανός δεν ξεχνάει, με τον ίδιο να εκδηλώνει συχνά πυκνά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Όπως έκανε στην τελευταία του ανάρτηση στα social media, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στους Ερυθρόλευκους για το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ. «Τι αναμνήσεις από αυτό το στάδιο! Έτοιμοι για την αυριανή πρεμιέρα στους ομίλους του Europa League με τον Παναθηναϊκό, εύχομαι τα καλύτερα στον Ολυμπιακό στο δικό του ματς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φουστέρ την εξαετία που έμεινε στο μεγάλο λιμάνι έπαιξε 9 φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας απολογισμό 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες (3 ασίστ). Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι από τον πάγκο ως μέλος τεχνικού τιμ.

Δείτε την ανάρτηση του Νταβίντ Φουστέρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ