Ιμπόρα: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, είμαστε ταπεινοί»

Ιμπόρα: «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, είμαστε ταπεινοί»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Φράιμπουργκ (21/9, 22:00) και μίλησε για τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού

O Βιθέντε Ιμπόρα ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Φράιμπουργκ (21/9, 22:00) για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Διαβάστε επίσης: Η τρομερή ατάκα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Νότιγχαμ Φόρεστ μετά την πρεμιέρα στο Champions League (vids)

Για το εάν θα δώσει κάποιες συμβουλές στους συμπαίκτες του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού: «Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολο να δώσεις συμβουλές. Αυτό που βλέπω είναι ότι έχουμε μια ομάδα, στην οποία όλοι έχουν πολλή όρεξη και μεγάλες φιλοδοξίες. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η διοργάνωση. Εχουμε σεβασμό και είμαστε ταπεινοί, αλλά έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, όμως, πρέπει να το πιστέψουμε. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Να το απολαύσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ