Ολυμπιακός: Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μαρτίνεθ κόντρα στην Φράιμπουργκ…

Ολυμπιακός: Πώς σκέφτεται να παίξει ο Μαρτίνεθ κόντρα στην Φράιμπουργκ…

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα για το ματς με τη Φράιμπουργκ. Οι αλλαγές, ο Μπιέλ και τα δύο διλήμματα.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε ρυθμούς… Europa League, με το μυαλό του αποκλειστικά στην αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ στο κατάμεστο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί της υποχρεώσεις τους στην Ευρώπη και να πάρουν κάνουν ότι δεν έκαναν πέρσι με τη γερμανική ομάδα, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και σαφώς πιο βελτιωμένος από πέρσι με τον Ισπανό τεχνικό να θέλει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, που θα πάρει τρίποντο και θα πάρει και προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μαρτίνεθ προσανατολίζεται να στηριχθεί κυρίως στους ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Δεν σκοπεύει να αλλάξει πολλά πράγματα στην ενδεκάδα, συγκριτικά με το ματς της Κυριακής, αφού τρεις παίκτες διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τον Ροντινέι στα δεξιά της άμυνας και έναν εκ των Ορτέγκα ή Κίνι στα αριστερά. Αμυντικό δίδυμο θα είναι αυτό του Ρέτσου με τον Φρέιρε, που πήγαν αρκετά καλά στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Έσε και Μαντί Καμαρά.

Μπροστά από τους δύο μέσους θα παίξουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Ποντένσε, Φορτούνης και ένας εκ των Μασούρα ή Μπιέλ, ενώ στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Ελ Κααμπί. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ιμπόρα και λόγω εμπειρίας και λόγω ύψους (είναι ψηλή ομάδα η Φράιμπουργκ) και αν ο Μαρτίνεθ αποφασίσει να τον χρησιμοποιήσει τότε θα μείνει εκτός ένας εκ των Ποντένσε, Φορτούνη ή Μασούρα-Μπιέλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή θα είναι και οι Γιόβετιτς και Σολμπάκεν, οι οποίοι μπορεί να μην είναι στο 100%, όμως δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στη γερμανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ