Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει στα επόμενα τέσσερα ματς» (vid)

Αλεξανδρόπουλος: «Να κάνουμε αυτό που πρέπει στα επόμενα τέσσερα ματς» (vid)

Όλα όσα δήλωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπάτσκα Τόπολα

Σύνθημα ανασύνταξης έδωσε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μετά την απρόσμενη ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα, με τον Έλληνα μέσο να τονίζει μεταξύ άλλων πως αν οι Πειραιώτες κάνουν αυτό που πρέπει στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου, τότε θα έχουν μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης: Μπρούμα: Η αδυναμία του Φορτούνη και του Μαρτίνς κάνει θραύση στο Champions League (vids)

«Είναι ένα κακό αποτέλεσμα από εμάς. Ημασταν μπροστά στο σκορ. Δεν γίνεται να δεχόμαστε δύο γκολ. Δεν έχουμε να πούμε κάτι, είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια να κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε αρχικά ο Ελληνας χαφ στην Cosmote TV.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αποβολή του Ντόη στο 71′ και σε ένα χρονικό σημείο όπου οι Πειραιώτες ήταν μπροστά στο σκορ 2-1: «Ακόμη και έτσι πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το παιχνίδι. Ημασταν ακόμα μπροστά στο σκορ. Σίγουρα όταν παίζεις με δέκα παίκτες είναι διαφορετικό, αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε καλύτερα».

Ενώ έκλεισε λέγοντας: «Εμείς θα κοιτάξουμε τη δουλειά μας και θα κάνουμε αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα, αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ