ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας – Δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο αυτοί που ανέβασαν το εθνικιστικό πανό»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας – Δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο αυτοί που ανέβασαν το εθνικιστικό πανό»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδίκασε μέσω ανακοίνωσής της το πανό που ανέβηκε στο πέταλο και ξεκαθάρισε πως οι υπεύθυνοι δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο.

Ένα πανό που έγραφε «Το Κόσοβο είναι Αλβανία» ανέβηκε χθες στο πέταλο στο ξεκίνημα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Άγιαξ.

Κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ η οποία με ανακοίνωσή της καταδίκασε το γεγονός και ξεκαθάρισε πως οι υπεύθυνοι δεν θα ξαναμπούν στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: «Λύγισε» ο σπουδαίος Γκάλης για τον θρυλικό Ιωαννίδη

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τον αποτροπιασμό της και καταδικάζει απερίφραστα την εμφάνιση έστω και για λίγα δευτερόλεπτα στο γήπεδο μας ενός πανό με ακραίο εθνικιστικό περιεχόμενο. Που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τις ιστορικές καταβολές του συλλόγου μας, ούτε φυσικά με όσα πρεσβεύει από ιδρύσεως του.

Η ΑΕΚ δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα στα λόγια, καθώς το έχει κάνει στην πράξη με τρόπους που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης και με πρωτοβουλίες που καμιά άλλη ομάδα δεν έχει πάρει, ενάντια στον πόλεμο.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο θλιβερό και εξοργιστικό περιστατικό, η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει πως δεν θα μείνει έτσι. Ήδη δρομολογούμε ενέργειες για να αποδοθούν οι ευθύνες για την έστω και στιγμιαία – επαναλαμβάνουμε- εικόνα που δικαίως προβλημάτισε την μεγάλη μάζα του φίλαθλου κόσμου μας, ο οποίος εξάλλου έχει αποδοκιμάσει έντονα.

Θα εντοπίσουμε οπωσδήποτε τους υπεύθυνους και θα απαγορευτεί δια παντός η είσοδός τους στο γήπεδο μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ