Απίθανος ο Φορτούνης – Η ατάκα για την γκολάρα που έβαλε (vid)

Απίθανος ο Φορτούνης – Η ατάκα για την γκολάρα που έβαλε (vid)

Στο 33’ κεραυνοβόλησε τον Αρεολά και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη του Ολυμπιακού – Η επική ατάκα για το γκολ.

Ο Ολυμπιακός «πάτησε» την Γουέστ Χαμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και μπήκε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους ο Κώστας Φορτούνης, που ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι απολαυστικός. Ο διεθνής άσος στο 33’ με μια ασύλληπτη γκολάρα έκανε το 1-0 και άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο.

Διαβάστε επίσης: «Διπλό» με χατ-τρικ Γκρίφο για τη Φράιμπουργκ (1-3)

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Κώστας Φορτούνης μίλησε για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και για την γκολάρα που πέτυχε. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν το πολυσκέφτηκε. Εφτασε απέναντι από τον Αρεολά και με ένα δυνατό σουτ με το… μύτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Δεν κατάλαβα, πήγα προς το τέρμα, είχα την μπάλα στην ευθεία, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο και σούταρα με τον μύτο κυριολεκτικά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ματς: «Είναι μία τεράστια νίκη, μία ομάδα που χτίζεται συνεχώς, παίζει καλό ποδόσφαιρο, βελτιωνόμαστε συνεχώς. Αυτό θέλουμε, να κυριαρχούμε στο γήπεδο, έχουμε καλή ομάδα, πετύχαμε τεράστια νίκη και συνεχίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ