Ντε Τσέρμπι: «Να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα»

Ντε Τσέρμπι: «Να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα»

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, μίλησε μετά την πρώτη νίκη της Μπράιτον σε ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στον Άγιαξ (2-0), για το Europa League.

Η Μπράιτον πρέπει να επιστρέψει στις επιτυχίες όπως την περασμένη σεζόν, δήλωσε ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μετά την πρώτη της νίκη σε ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στον Άγιαξ (2-0), στο Europa League την Πέμπτη (26/10).

Η ομάδα της νότιας ακτής, που τερμάτισε έκτη στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας την περασμένη σεζόν για να προκριθεί στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην ιστορία της, σταμάτησε ένα αρνητικό σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις εναντίον του Άγιαξ.

Διαβάστε επίσης: Ο Πορόζο «άρπαξε» την ευκαιρία: Η μεγάλη νύχτα με τη Γουέστ Χαμ και οι αριθμοί που… δεν λένε όλη την αλήθεια (vid)

Μετά από μια ήττα (εντός από την ΑΕΚ) και μια ισοπαλία (εκτός με Μαρσέιγ)  στους δύο πρώτους αγώνες της στο Europa League, η Μπράιτον είναι τρίτη στο 2ο όμιλο, που  έχει πρωτοπόρο τη Μαρσέιγ και δεύτερη την ΑΕΚ.

«Τα πιο σημαντικά νέα είναι ότι κρατήσαμε το μηδέν, αλλά την Κυριακή έχουμε άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ωστόσο, είναι η πρώτη μας νίκη στην Ευρώπη για την Μπράιτον. Είναι μια μεγάλη μέρα για τους οπαδούς μας, για την ομάδα μας, για τον ιδιοκτήτη μας και είμαστε πολύ περήφανοι που τους προσφέρουμε αυτή την εμπειρία.

Για εμάς αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να αλλάξουμε τη διάθεση, να αρχίσουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα γιατί δεν έχουμε παίξει όπως την περασμένη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ