Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού – Ποιος είναι ο λόγος;

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού – Ποιος είναι ο λόγος;

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Ελ. Βενιζέλος λόγω της αναχώρησης Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για Αγγλία και Γαλλία υπό το φόβο πιθανής συνάντησης οπαδών.

Τα μέτρα ασφαλείας στο Ελευθέριος Βενιζέλος είναι αυξημένα και στην ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός λόγω της αναχώρησης των αποστολών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και της πιθανής παρουσίας οπαδών της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο.

Η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα και υπάρχουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο, υπό τον φόβο πιθανής συνάντησης οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και της Μαρσέιγ. Οι Αρχές έχουν λάβει έκτακτα προληπτικά μέτρα ώστε να μην προκληθούν επεισόδια μεταξύ οπαδών στο αεροδρόμιο.

Οι τρεις ελληνικές ομάδες παίζουν την Πέμπτη για την 4η αγωνιστική του Europa League και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να βρεθούν στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι για το Λονδίνο και οι πράσινοι για τη Γαλλία, την ώρα που η Μαρσέιγ θα έρθει στην Αθήνα για το ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αυτό που φοβάται η αστυνομία είναι συνάντηση οπαδών, αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός θα έχουν κόσμο στο πλευρό τους κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Ρεν αντίστοιχα, ενώ αναμένεται να φτάσουν και αρκετοί οπαδοί της Μαρσέιγ, για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με την οποία οπαδικά είναι αδελφοποιημένοι.

Για αυτό τον λόγο και για να μην συμβεί το παραμικρό η Αστυνομία είναι επί ποδός και έχει τοποθετήσει μία κλούβα με άνδρες των δυνάμεων ΜΑΤ, ενώ μέσα στους χώρους του αεροδρομίου ήταν πολύ έντονη η παρουσία πεζών αστυνομικών, ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε συμπλοκή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ