«Στους κοιλιακούς το πρόβλημα του Λιβάι Γκαρσία»

«Στους κοιλιακούς το πρόβλημα του Λιβάι Γκαρσία»

Οι άνθρωποι του Τρινιντάντ και Τομπάγκο αναφέρθηκαν στο πρόβλημα που αναγκάζει τον Λιβάι Γκαρσία να επιστρέψει νωρίτερα στην Ελλάδα.

Ο Λιβάι Γκαρσία εγκατέλειψε την αποστολή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο λόγω ενοχλήσεων και επιστρέφει νωρίτερα στην ΑΕΚ για να εκτιμηθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Newsday, ο Λιβάι ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και γι’ αυτό γυρίζει στην Ελλάδα. Το ρεπορτάζ επικαλείται τον γιατρό της Εθνικής, Ακάς Ντανάι, ο οποίος επιβεβαίωσε καταπόνηση του Λιβάι στους κοιλιακούς, έπειτα από ενόχληση που ένιωσε σε εκείνο το σημείο στην προπόνηση της Κυριακής. Ο Λιβάι σταμάτησε το πρόγραμμα και η απόφαση ήταν να μην παρθεί το παραμικρό ρίσκο.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 86-85: Τον έσωσε ο Ναν και το στεφάνι

Για τον Λιβάι μίλησε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομοσπονδίας της χώρας, Σον Φουέντες που είπε: «Ο Λιβάι Γκαρσία ήρθε στην Εθνική με έναν ελαφρύ μώλωπα στην κοιλιακή χώρα που προκλήθηκε πριν από εβδομάδες, αλλά του δόθηκε άδεια από την ΑΕΚ να παίξει καθώς είχε βελτιωθεί σημαντικά. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης την Κυριακή, ο Γκαρσία ένιωσε περαιτέρω ενόχληση στην κοιλιακή χώρα.

Ο γιατρός της ομάδας, Ακάς Ντανάι, επιβεβαίωσε καταπόνηση στους κοιλιακούς. Έτσι πάρθηκε η απόφαση να μην διακινδυνεύσει ο παίκτης. Η TTFA επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ο Γκαρσία θα επιστρέψει στην Ελλάδα για περαιτέρω αξιολόγηση και θεραπεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ