Αγώνα δρόμου από Αραούχο για να προλάβει την Μπράιτον

Αγώνα δρόμου από Αραούχο για να προλάβει την Μπράιτον

Η συμμετοχή του Αργεντίνου επιθετικού κόντρα στην Μπράιτον θα κριθεί στην προπόνηση της Τρίτης (28/11).

Μετά την απόδραση με την νίκη από τους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα η ΑΕΚ στρέφει το βλέμμα της στην αναμέτρηση της Πέμπτης (30/11) κόντρα στην Μπράιτον, η οποία θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πρόκριση.

Μια αναμέτρηση την οποία… τρέχει να προλάβει ο Σέρχιο Αραούχο ο οποίος μπορεί να μην ταξίδεψε στα Γιάννενα, ωστόσο την Δευτέρα (27/11) ανέβασε «στροφές» και το παλεύει για να μπει στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: Το απίθανο 1-2 του Ολυμπιακού στην Euroleague: Δεν υπάρχει αυτό που κάνουν Πίτερς και Κάνααν (vids)

Η εικόνα αναφορικά με την κατάσταση του αρχηγού της Ένωσης αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Τρίτης (28/11) εκεί όπου ο «Τσίνο» θα δοκιμάσει να συμμετάσχει σε ολόκληρο το πρόγραμμα.

Επίσης στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα προέκυψε ακόμη ένα πρόβλημα και αυτό αφορά τον Κάλενς, με τον Περουβιανό κεντρικό αμυντικό να αποχωρεί με ενοχλήσεις. Ωστόσο πέρα από αυτό ο Κάλενς έτσι και αλλιώς δεν θα αγωνιζόταν με την Μπράιτον μιας και δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Τέλος οι Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον παραμένουν εκτός με την συμμετοχή τους κόντρα στην Μπράιτον να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ