Mπράιτον: Ο Φάτι τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος εν όψει ΑΕΚ

Mπράιτον: Ο Φάτι τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος εν όψει ΑΕΚ

Ο Άνσου Φάτι αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση της Μπράιτον κόντρα στη Νότινγχαμ Φόρεστ και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Πέμπτη.

Η Μπράιτον πέρασε νικηφόρα από το «Σίτι Γκράουντ» επικρατώντας της Νότινγχαμ Φόρεστ με 3-2. Οι «Γλάροι» διατηρήθηκαν στα υψηλά διαζώματα της βαθμολογίας βρισκόμενοι στην 7η θέση με 22 βαθμούς και συνέχισαν με αυτό το τρόπο την εξαιρετiκή τους πορεία στη φετινή Premier League.

Ωστόσο, ο προπονητής της Μπράιτον, έχει έναν λόγο για να ανησυχεί. Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι είδε τον Άνσου Φάτι να αποχωρεί τραυματίας από τον αγώνα μόλις στο 21ο λεπτό, με τον  Ισπανό να γίνεται αμέσως αλλαγή. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στη Μπράιτον ως δανεικός από την Μπαρτσελόνα, έκανε λόγο για ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες μέρες .

Διαβάστε επίσης: Justin 4 All: Ο Κλάιφερτ έγινε ο νέος… Γιόβετιτς και έγραψε ιστορία (vids, pic)

Αυτός ο τραυματισμός αποτελεί ακόμα έναν ακόμα «πονοκέφαλο» για τον Ντε Τζέρμπι αφού ήδη δεν μπορεί να υπολογίζει σε 9 παίκτες λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Ενσίσο, Εστουπινιάν, Λάμπτεϊ, Μίλνερ, Ίγκορ, Μαρτσς, Μιτόμα, Γουέλμπεκ και Γουέμπστερ είναι στα… πιτς και δύσκολα θα προλάβουν την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Τις επόμενες μέρες θα δούμε αν σε αυτές τις απουσίες θα προστεθεί και ο Φάτι ο οποίος φέτος μετράει 4 γκολ και 1 ασίστ σε 14 παιχνίδια .

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ