Η επιστροφή του «Χασάπη»: AVAR στο Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός, o χθεσινός VARίστας του Παρί-Νιουκάστλ (vid)

Η επιστροφή του «Χασάπη»: AVAR στο Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός, o χθεσινός VARίστας του Παρί-Νιουκάστλ (vid)

Η UEFA στέλνει στον Ολυμπιακό τον διαιτητή για τον οποίο μιλά όλη η Ευρώπη

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε ισόπαλη με 1-1 στο Παρίσι κόντρα στη Νιούκαστλ στο παιχνίδι που απασχολεί όλη την Ευρώπη, λόγω του σκανδάλου του Μαρτσίνιακ και της διαιτητικής ομάδας με το πέναλτι που υπέδειξε στο 90+7 υπέρ της γαλλικής ομάδας.

Στις καθυστερήσεις του ματς και με το σκορ στο 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων η Παρί κέρδισε πέναλτι λόγω χεριού του Λιβραμέντο σε σέντρα του Ντεμπελέ, το οποίο δόθηκε μετά από χρήση του VAR. Ο Πολωνός ρέφερι, Μαρτσίνιακ κλήθηκε από τον VAR και παρότι είδε τη φάση και ότι ο αμυντικός της Νιούκαστλ βρήκε την μπάλα πρώτα με το στήθος έδειξε την άσπρη βούλα ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Η UEFA είχε ορίσει τον Πολωνό Κβιατκοβσκι στο VAR, ο οποίος είναι και αυτός που έκανε το σκανδαλώδες λάθος στο Παρίσι, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να τον έχει ορίσει και στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πολωνός που θα είναι στο VAR, παρότι «κόπηκε» από το σημερινό ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Σάλτσμπουργκ, δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής και είναι κανονικά στον ορισμό. Συγκεκριμένα, για το Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός ο Πολωνός, Κβιατκοβσκι, είναι avar, ενώ ήταν avar και στο Γουλβς – Ολυμπιακός 1-0 πριν από μερικά χρόνια για τους «16» του Europa League στην Αγγλία.

Ο Πολωνός λοιπόν, που ήταν μαζί με τον Μαρτσίνιακ στο παιχνίδι στην Αγγλία, με δική του υπόδειξη είχε ακυρωθεί το κανονικό γκολ του Μαντί Καμαρά ως οφσάιντ με αποτέλεσμα έχει αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από τα νοκ-άουτ του Europa League πριν τρία χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ