ΑΕΚ: Δεν ανακοινώνει αποστολή ο Αλμέιδα για Μπράιτον (Pics)

ΑΕΚ: Δεν ανακοινώνει αποστολή ο Αλμέιδα για Μπράιτον (Pics)

Κλειστά χαρτιά από τον Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στα Σπάτα το απόγευμα της Τετάρτης και ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό (30/11, 19:45) παιχνίδι με την Μπράιτον στην «Opap Arena», για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή, κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του για το μεγάλο ματς.

Από χθες είχε τεθεί στη διάθεση του «Πελάδο» πάντως ο Σέρχιο Αραούχο που επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός έχουν τεθεί εδώ και μέρες οι τραυματίες Γιόνσον και Λιβάι Γκαρσία. Μία δεδομένη επιστροφή στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ θα είναι ο Στάνκοβιτς που εξέτισε την τιμωρία της κόκκινης κάρτας. Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν αύριο, λίγη ώρα πριν τη σέντρα.

Διαβάστε επίσης: Η Ρεάλ τρομοκρατεί τη Euroleague και ετοιμάζεται για «διπλό» ταξίδι στην Αθήνα (vids)

Το βράδυ έλαβε χώρα και το επίσημο δείπνο που παρέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΚ στα διοικητικά στελέχη της Μπράιτον. Παρών σε αυτό ήταν και ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας, κ. Tony Bloom. Από πλευράς ΑΕΚ βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανιδης, ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος, Γιώργος Κοσμάς, ο αντιπρόεδρος, Αλέξης Αλεξίου, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Ανθή Παπακώστα, το μέλος του Δ.Σ, Αντώνης Παυλάκης και ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Λαδωμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ