Τα εφτά γκολ του Κάρλος Καρβαλιάλ στην ΑΕΚ (vid)

Τα εφτά γκολ του Κάρλος Καρβαλιάλ στην ΑΕΚ (vid)

O Κάρλος Καρβαλιάλ, όταν ήταν προπονητής στη Μπράγκα, αντιμετώπισε τη σεζόν 2020/2021 την ΑΕΚ στη φάση των ομίλων του Εuropa League, με την πορτογαλική ομάδα να πετυχαίνει δύο ευρείες νίκες απέναντι στην Ένωση.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αποτελεί τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, με τον Πορτογάλο να διαδέχεται τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ στο πάγκο των Ερυθρόλευκων. Ο 57χρονος τεχνικός έχει μεγάλο βιογραφικό, καθώς έχει εργαστεί συνολικά σε 21 ομάδες τόσο στην πατρίδα του όσο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Ο Καρβαλιάλ τη περίοδο 2020-2022 βρέθηκε στον πάγκο της Μπράγκα με την οποία είχε μια πολύ καλή πορεία.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στους «Αρσεναλίστας» ο Καρβαλιάλ βρέθηκε αντιμετώπισε την ΑΕΚ στους ομίλους του Εuropa League τη περίοδο 2020/2021, με την ομάδα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού να τα πηγαίνει εξαιρετικά. Η πορτογαλική ομάδα επικράτησε δύο φορές της Ένωσης με σκορ 3-0 και 4-2. Η Μπράγκα τερμάτισε 2η στον όμιλο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση με 13 βαθμούς, ενώ η ΑΕΚ τελείωσε τον όμιλο ως ουραγός με μόλις 3 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Έισι Λο: Η συνέντευξη, η βράβευση και η επίσκεψή του στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια (vid)

1η αγωνιστική (22/10/2020) – Μπράγκα-ΑΕΚ 3-0

Η Μπράγκα υποδέχτηκε την ΑΕΚ  του Μάσιμο Καρέρα στο Μουνισιπάλ ντε Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League με την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ να επικρατεί της Ένωσης με 3-0 χάρις στα γκολ των Γκαλένο, Παουλίνιο και Χόρτα.

Μπράγκα (Καρβαλιάλ, 4-4-2): Ματέους, Σεκέιρα, Βιάνα, Κάρμο, Εσγκάιο, Μεδέιρος (59′ Χόρτα), Κάστρο (92′ Σετίνε), Χόρτα (92′ Νοβάις), Γκαλένο (84′ Αλ Μουστράτι), Παουλίνιο, Φρανσέρζιο(84′ Μόουρα)

ΑΕΚ (Καρέρα, 4-4-2): Τσιτώντας, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Τσιγκρίνσκι (61′ Λιβάγια)(89′ Μαχαίρας), Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Κριστίτστς, Σάκχοβ, Μάνταλος, Ολιβέιρα, Ανσαριφάρντ (61′ Τάνκοβιτς)

5η αγωνιστική (3/12/2020) ΑΕΚ-Μπράγκα 2-4

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε τη Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του θεσμού, με τους κιτρινόμαυρους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και να θέλουν μόνο νίκη για να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Ωστόσο, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ήταν ανώτερη και πήρε ένα άνετο «διπλό» με σκορ 4-2. Με δύο γκολ από τους Τορμένα και Εσγκάιο οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ολιβέιρα μείωσε προσωρινά, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 1-3 χάρις στο γκολ του Χόρτα. Ο Γκαλένο έκανε το 1-4 στο 83′, ενώ το μόνο που κατάφερε η ΑΕΚ ήταν να μειώσει σε 2-4 με γκολ του Βασιλαντωνόπουλου.

ΑΕΚ (Καρέρα, 4-3-3): Τσιντώτας, Ινσούα, Χνιντ, Νενελτσεάρου, Μπακάκης (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Μάνταλος (74′ Γκαρσία), Σιμόες, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Ολιβέιρα (60′ Ανσαριφάρντ) , Αλμπάνης (60′ Τάνκοβιτς)

Μπράγκα (Καρβαγιάλ, 4-3-3): Ματέους, Εσγκάιο, Βιάνα(46′ Κάρμο), Τορμέμα, Σεκέιρα, Αλ Μουστράτι (56΄Φρανσέρζιο), Κάστρο (78′ Νοβάις), Μεδέιρος (56′ Χόρτα), Χόρτα, Παουλίνιο (71΄ Σετίνε), Γκαλένο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ