Ίντερ: Υπογράφει νέο «χρυσό» συμβόλαιο ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Ίντερ: Υπογράφει νέο «χρυσό» συμβόλαιο ο Λαουτάρο Μαρτίνες

Η Ίντερ ήρθε σε συμφωνία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2028, που θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στη Serie A.

H Ίντερ τα έχει βρει σε όλα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, προκειμένου ο αρχηγός των Νερατζούρι να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα έχει καλύτερους οικονομικούς όρους για τον Αργεντίνο επιθετικό.

Σύμφωνα με την Corriere dello sport, ο 26χρονος άσος έχει συμφωνήσει με τους Κυπελλούχους Ιταλίας για επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2028, ενώ θα έχει και καλύτερες απολαβές, οι οποίες θα ανέρχονται στα 8 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τον έτσι τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Το θέμα δεν είναι ο Καρβαλιάλ, ο Ολυμπιακός είναι…

Το μόνο που μένει, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, είναι η διευθέτηση κάποιων ορισμένων λεπτομερειών προκειμένου να ολοκληρωθεί το ντιλ μεταξύ τoυ Παγκόσμιου Πρωταθλητή με την Αργεντινή και της Ίντερ.

Ο Μαρτίνες ανήκει στην Ίντερ από το 2017 και αποτελεί τον ηγέτη των Νερατζούρι, με τους οποίους έχει κατακτήσει 1 Πρωτάθλημα Ιταλίας, 2 Κύπελλα ενώ τη περσινή χρονιά έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ