O Koυρτουά ενημέρωσε τη Ρεάλ ότι δεν θα πάει στο EURO με το Βέλγιο

O Koυρτουά ενημέρωσε τη Ρεάλ ότι δεν θα πάει στο EURO με το Βέλγιο

O Tιμπό Κουρτουά ενημέρωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν θα αγωνιστεί στο EURO με την Εθνική Βελγίου το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να μείνει στη Μαδρίτη και να συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Ο Τιμπό Κουρτουά ήταν από τους άτυχους της φετινής χρονιάς για τη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς στην πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος απέναντι στην Μπιλμπάο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Ο Βέλγος τερματοφύλακας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου θα χάσει το υπόλοιπο τη σεζόν.

Η αποθεραπεία του 31χρονου πηγαίνει καλά και γι’ αυτό το λόγο ο ομοσπονδιακός τεχνικός, του Βελγίου, Ντομένικο Τεντέσκο, σκέφτεται να συμπεριλάβει στην αποστολή των Κόκκινων Διαβόλων τον τερματοφύλακα της Βασίλισσας για το EURO 2024 που θα γίνει στη Γερμανία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Το εκτός έδρας σύνδρομο των «πρασίνων»

Ωστόσο, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα από την Ισπανία ο Κουρτουά έχει ενημερώσει ήδη τη διοίκηση των Μπλάνκος ότι δεν θα συμμετάσχει με την Εθνική Βελγίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ακόμα και αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη και να δουλέψει προκειμένου να επιστρέψει στο 100% της φυσικής του κατάστασης, ενώ παράλληλα δεν θέλει να ρισκάρει κάποια ενδεχόμενη υποτροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ