Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε νευρικότητα – Δεχθήκαμε πολλά γκολ για ομάδα που θέλει να περάσει στην επόμενη φάση»

Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε νευρικότητα – Δεχθήκαμε πολλά γκολ για ομάδα που θέλει να περάσει στην επόμενη φάση»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σαφώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη, δήλωσε πως η ομάδα του δέχθηκε πολλά γκολ για ένα σύλλογο που στοχεύει στην πρόκριση.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στη Λεωφόρο από την Μακάμπι Χάιφα με 2-1 και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα γκολ που δέχθηκε η ομάδα του αλλά και τη νευρικότητα που την κατείχε.

Διαβάστε επίσης: Ιωαννίδης: «Μοχθούμε για να βάλουμε γκολ και τρώμε πολύ εύκολα»

Αναλυτικά ο Σέρβος τεχνικός είπε: «Είναι δύσκολο λόγω του αποκλεισμού. Δεν εκμεταλλευτήκαμε το χρόνο που είχαμε την κατοχή και την πίεση που κάναμε. Χάσαμε αρκετές μονομαχίες, είχαμε νευρικότητα, κάναμε λάθη. Στην επανάληψη κάναμε όσο καλύτερο ματς μπορούσαμε να κάνουμε.

Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού δεν παίξαμε καλά. Από τη μία είχαμε αρκετές φάσεις και κάναμε λάθη που μας στοίχησαν και χάσαμε. Όλα τα παιχνίδια έγιναν με παρόμοιο τρόπο. Το εντός με την Βιγιαρεάλ ήταν ένα από αυτά που κάναμε λίγα λάθη. Δεχθήκαμε πολλά γκολ για ομάδα που θέλει να περάσει στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ