Τσάμπι Αλόνσο: «Πρέπει να συγχαρούμε την Αταλάντα, άξιζε τη νίκη»

Τσάμπι Αλόνσο: «Πρέπει να συγχαρούμε την Αταλάντα, άξιζε τη νίκη»

Ο Τσάμπι Αλόνσο συνεχάρη την Αταλάντα για την κατάκτηση του Europa League, μετά την νίκη της επί της ομάδας του με 3-0.

Ο Τσάμπι Αλόνσο απένειμε τα εύσημα στην Αταλάντα, λίγο μετά την ήττα της Λεβερκούζεν (σ.σ. πρώτη από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και μετά από 51 (!) ματς) με 3-0, στον τελικό του Europa League, που διεξήχθη στο Δουβλίνο.

«Δεν ήταν η ημέρα μας και πρέπει να το αποδεχθούμε. Πρέπει να συγχαρούμε την Αταλάντα, της άξιζε η νίκη. Δεν καταφέραμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Η ένταση της Αταλάντα ήταν πιο μεγάλη. πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την απογοήτευση για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, το Σάββατο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της γερμανικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Αταμάν στο ξενοδοχείο: «Πού είναι η Euroleague;» (vid)

Από την άλλη ο Ρόμπερτ Αντριχ, τόνισε: «Είναι εξαιρετικά ενοχλητικό και σίγουρα ελπίζαμε να τα πάμε καλύτερα. Αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς και να πούμε ότι ο αντίπαλος το άξιζε σήμερα (σ.σ. εχθές) το βράδυ. Πρέπει να συγχαρούμε την Αταλάντα, γιατί απόψε τους άξιζαν να νικήσουν, περισσότερο απ’ ότι σ’ εμάς.

Η Αταλάντα ήταν δυνατή στις μονομαχίες, αλλά δεν ξέραμε πώς να μετατρέψουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη από την προσμονή για τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας το Σάββατο και αυτό, είναι κάτι πραγματικά ενοχλητικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ