Στη λίστα της UEFA και με το «6» στην πλάτη ο Νάτχο!

Στη λίστα της UEFA και με το «6» στην πλάτη ο Νάτχο!

Ο Μπίμπαρς Νάτχο δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με τη Λουκέρνη, αντί του Στέφανου Ευαγγέλου, ενώ ο Καμαρά του... έδωσε το «6» και πήρε το «4»!

Ηταν γνωστό εδώ και μέρες ότι ο Ολυμπιακός αναζητούσε έναν κεντρικό μέσο για να τον βάλει στην ευρωπαϊκή του λίστα, ενόψει των αγώνων με τη Λουκέρνη. Με τον Μπίμπαρς Νάτχο να μπαίνει και επίσημα στην 27άδα των Ερυθρόλευκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισραηλινός, που αποτελεί τη μεταγραφή του καλοκαιριού για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πήρε τελικά τη θέση του Στέφανου Ευαγγέλου στη λίστα που είχε στείλει η ΠΑΕ στην UEFA και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις αναμετρήσεις με τη Λουκέρνη. Αν και πιθανότατα ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον υπολογίζει για τον επαναληπτικό και ότι τόσο για την αναμέτρηση της Πέμπτης, στο Γ. Καραϊσκάκης.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι ο Νάτχο θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με το αγαπημένο του Νο6. Ο αριθμός είχε «καπαρωθεί» από τον Μάντι Καμαρά, ωστόσο ο Γάλλος μέσος δέχθηκε να τον παραχωρήσει στο νέο αστέρι του Ολυμπιακού, επιλέγοντας ως νέο νούμερο το «4», το οποίο με τη σειρά του είχε διαλέξει ο Ευαγγέλου!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ