Θεοδωρίδης : «Αφιερωμένη στον κόσμο και στον πρόεδρο»

Θεοδωρίδης : «Αφιερωμένη στον κόσμο και στον πρόεδρο»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού στον κόσμο του και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ έκανε λόγο και για διαιτητική αδικία.

Χαρούμενος για τη νίκη επί της Μπέρνλι ο Σάββας Θεοδωρίδης, την αφιέρωσε στον κόσμο του Ολυμπιακού και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν παρέλειψε ωστόσο να επισημάνει τη διαιτητική αδικία σε βάρος της ομάδας, κάνοντας μάλιστα λόγο στην κάμερα της NOVA για διαιτητικά εγκλήματα:

«Είμαι κατενθουσιασμένος, με μία κόντρα διαιτησία άνευ προηγουμένου. Το πέναλτι στον Ποντένσε είναι αποβολή και πέναλτι, αφήστε τα άλλα εγκλήματα, δεν σφύριζε τίποτα στο πρώτο. Θα πάμε στην Αγγλία, ξέρουμε πως θα είναι πολύ δύσκολα, δεν πρέπει να πανηγυρίζει κανείς.

Μου θύμισε τον παλιό Ολυμπιακό, με τον κόσμο του. Σε αυτό το γήπεδο θα γίνουν θαύματα, η ομάδα έχει άνοδο. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, και οι τρεις ομάδες το έχουμε καταφέρει αυτό, μπράβο, να συνεχίσουμε όλοι έτσι.

Υπάρχει ένας συνετός προπονητής, έχει κερδίσει τους παίκτες με το μέρος του. Σε αυτόν οφείλεται η άνοδος της ομάδας. Αφιερώνουμε τη νίκη σε όλο τον κόσμο και στον πρόεδρό μας, που έχει περάσει διάφορα. Σαν οικογένεια θα πηγαίνουμε παντού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ