Θεοδωρίδης: «Φανταστική ατμόσφαιρα, αυστηρή η αποβολή»

Θεοδωρίδης: «Φανταστική ατμόσφαιρα, αυστηρή η αποβολή»

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση των Πειραιωτών στο ματς με την Μπέτις, την παρουσία του κόσμου, αλλά και την αυστηρή αποβολή του Τσιμίκα.

Στην πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στάθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού (0-0) με την Μπέτις.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος των Ερυθρόλευκων υποκλίθηκε στον κόσμο του συλλόγου, που για μία ακόμα φορά γέμισε το φαληρικό γήπεδο και βοήθησε την ομάδα με τη φωνή του. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αποβολή του Τσιμίκα στο 74’, τονίζοντας ότι ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του. «Θεωρώ ότι ήταν αυστηρός στην αποβολή γιατί το είδα μετά και δεν σφυρίζεται τέτοια αποβολή», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Φανταστική ατμόσφαιρα. Αυτοί είχαν την κατοχή, αλλά δεν κάνανε καμία ευκαιρία. Ο Ολυμπιακός έκανε τέσσερις. Δεν μετράει η κατοχή, δεν λέει τίποτα. Εγώ είμαι ευχαριστημένος με το 0-0 γιατί δύσκολα ομάδες που μένουν με 10 παίκτες για μισή ώρα αντέχουν. Δεν έχει σημασία αν έχει κάνει λάθη ο διαιτητή, θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι ηθελημένα. Αυτά είδε και αυτά σφύριξε. Θεωρώ πάντως ότι ήταν αυστηρός στην αποβολή γιατί το είδα μετά και δεν σφυρίζεται τέτοια αποβολή. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει εκεί και να πάρει αποτέλεσμα, όπως και στη Μίλαν. Η Μπέτις είναι μια ισπανική ομάδα που βρίσκεται στη Σεβίλλη και έχει περισσότερους οπαδούς από εκείνη στην πόλη. Εγώ τα κρίνω όλα τέλεια για σήμερα, εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες και ο καθένας ας κρίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ