Φερέρ : «Ίδιες πιθανότητες πρόκρισης για Ολυμπιακό, Μίλαν και Μπέτις»

Φερέρ : «Ίδιες πιθανότητες πρόκρισης για Ολυμπιακό, Μίλαν και Μπέτις»

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και νυν αντιπρόεδρος της Μπετις υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός, η Μίλαν και η ομάδα του έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης

Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ, πρώην προπονητής της ΑΕΚ, έχει αναλάβει πλέον το πόστο του αντιπροέδρου στη Ρεάλ Μπέτις. Ο Ισπανός μίλησε στο «Sport24 Radio» πριν αναχωρήσει η αποστολή των «βερδιμπλάνκος» για το ταξίδι της επιστροφής στη Σεβίλλη.

Ο Φερέρ αρχικά είπε: «Η Μπέτις θα μπορούσε να νικήσει, θα μπορούσε και να χάσει. Από άποψη κατοχής της μπάλας κι ελέγχου του ρυθμού, άξιζε να κερδίσει. Έκανε μεστό ματς, αλλά δεν σκόραρε. Κι αυτό είναι σημαντικό. Δεν είναι κακή η ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός πάντα είχε καλές ομάδες. Και στην δική μου εποχή, αλλά και μετά από τη δική μου εποχή. Είναι μια ομάδα που έχει συνηθίσει να παίζει στο Champions League».

Εν συνεχεία δήλωσε: «Δεν είναι θέμα να πω το όνομα του ποδοσφαιριστή που ξεχώρισα, είναι η συλλογική προσπάθεια. Ακόμη και η αντιμετώπιση του ματς έδειξε ωριμότητα. Άφησε στην Μπέτις την κατοχή, γιατί δεν μπορούσε να την έχει και προσπάθησε να κυνηγήσει το γκολ στις αντεπιθέσεις. Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό και το ισπανικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Αλλά, από τις επαφές που έχω και τις ειδήσεις που παίρνω από την Ελλάδα βλέπω ότι προσπαθούν οι ελληνικές ομάδες ν’ αναπτυχθούν. Σίγουρα, υπάρχει ακόμη δρόμος να διανύσουν».

Ολοκληρώνοντας, για τη μάχη της πρόκρισης στον 60 όμιλο υποστήριξε: «Νομίζω ότι ο όμιλος είναι ανοικτός. Δεν νίκησε εύκολα η Μίλαν. Κάθε ομάδα μπορεί να σου βάλει δύσκολα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είναι η Μίλαν ένα από τα τρία φαβορί για την πρόκριση και την πρώτη θέση, αλλά όχι το μόνο και κύριο φαβορί. Έχει τις ίδιες πιθανότητες με την Μπέτις και τον Ολυμπιακό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ