Λιόν – Απόλλων Λεμεσού 4-0

Λιόν – Απόλλων Λεμεσού 4-0

Εύκολη εντός έδρας νίκη για τη Λιόν στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Europa League με τους Γάλλους να ρίχνουν «τεσσάρα» στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η φετινή Λιόν δείχνει να πετάει «φωτιές» από το κέντρο και μπροστά. Λογικό και επόμενο ο Απόλλων Λεμεσού να έχει δύσκολο έργο μέσα στο σπίτι της γαλλικής ομάδας που εύκολα τη νίκη με σκορ 4-0 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Europa League.

Οι Γάλλοι πίεζαν από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και στο 29′ είδαν τους κόπους τους να πιάνουν τότε. Τότε ήταν όταν ο Ντιακαμπί άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Φεκίρ τρία λεπτά αργότερα (32′) να διπλασιάζει τα τέρματα της Λιόν.

Από εκεί και πέρα οι Κύπριοι είχαν μπροστά τους ν’ ανέβουν ένα βουνό. Έτσι, δεν άργησε να έρθει η κατάρρευση. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Τζενεσιό που έκαναν το 3-0 με τον Ντίας στο 67′ με τον Μαολίδα να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90′.

Λιόν: Λόπες, Μάρκαλ, Ράφαελ, Μορέλ, Μαρσέλο, Ντιακαμπί, Ντομπελέ, Ντεμπάι, Τραορέ(Αουάρ 16′), Φεκίρ, Μαριάνο.

Απόλλων Λεμεσού: Βάλε, Σακέτι, Πέδρο, Ζάντερ, Ρομπέρζ, Σκέμπρι(Μαρτίνες 70′), Γιούστε, Σαρδινέρο(Ντα Σίλβα 70′), Γιάκολις, Άλεφ, Μάγκλιτσα(Ζελάγια 16′).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ