Χριστοδουλόπουλος : «Δεν υπάρχει φόβος ενόψει Βιέννης»

Χριστοδουλόπουλος : «Δεν υπάρχει φόβος ενόψει Βιέννης»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποστήριξε ότι η ΑΕΚ δεν έχει μπει χειρότερα σε παιχνίδι από ότι σε αυτό κόντρα στην Ριέκα.

Εξω από τα δόντια τα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά το 2-2 με την ΑΕΚ απέναντι στη Ριέκα. Ο επιθετικής Ενωσης είπε τη χαρακτηριστική φράση: «Κουραστήκαμε να κυνηγάμε το σκορ, δεν θυμάμαι να έχουμε μπει χειρότερα σε παιχνίδι από ότι σήμερα», ενώ όσον αφορά τον ματς-τελικό την τελευταία αγωνιστική, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει φόβος.

«Δεν θυμάμαι να έχουμε μπει χειρότερα σε παιχνίδι από ότι σήμερα, στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό. Δεν γίνεται κάθε φορά να κυνηγάμε τα αποτελέσματα, κουραστήκαμε, πρέπει να μπούμε μια φορά στο γήπεδο και να δείξουμε ότι είμαστε το αφεντικό. Είμαι απογοητευμένος επειδή δεν προκριθήκαμε από σήμερα, βέβαια στο τέλος θα μπορούσαμε να μιλάμε για ανατροπή που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και μεγάλη πρόκριση, τώρα όλα για όλα στην Βιέννη.

Έχουμε τρεις βαθμούς διαφορά, είναι ένα παιχνίδι τελικός, δεν θέλαμε να φτάσουμε ως εκεί αλλά δεν υπάρχει φόβος. Ωστόσο θα προτιμούσαμε να είχαμε καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση, πιστεύω ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα, αποδειχθήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού στο ξεκίνημά μας», δήλωσε στην κάμερα του Cosmote Sport TV ο 31χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του ο Πατίτο έδωσε σύνθημα νίκης στην Βιέννη: «Είμαστε όλοι δυσαρεστημένοι από το ότι σε ένα ακόμη ματς δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάναμε αρκετά λάθη, το ένα μετά το άλλο και γι αυτό είχαμε αυτή την εικόνα. Τώρα θα πάμε στην Αυστρία για τη νίκη και την πρόκριση αλλά προς το παρόν κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ