«Θα παίξει ο Τουρέ;»

«Θα παίξει ο Τουρέ;»

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ απασχολεί πρωτίστως τους Ιταλούς και τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας. Οι γνώριμοι «Τόρο», Γκιγιέρμε, «Φέτφα» και η απουσία του Λάζαρου. 

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη «μάχη» του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο έχει ξεκινήσει με την αποστολή της ομάδας να βρίσκεται στο Μιλάνο με τον Γιάγια Τουρέ να είναι αυτός που, φυσιολογικά, τραβάει την προσοχή όλων στην γειτονική χώρα. Τα Ιταλικά ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Μίλαν ασχολούνται πρωτίστως με τον σούπερ σταρ των Πειραιωτών καθώς με το που ενημερώθηκαν για την αποστολή του Ολυμπιακού ξεχώρισαν την παρουσία του στην 19αδα.

Ο Τουρέ σε αντίθεση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα είναι στην χειρότερη περίπτωση στον πάγκο της ομάδας διαθέσιμος για να παίξει εφόσον το κρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς κάτι που ίσως να ξεκαθαρίσει μετά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο (8μμ προγραμματισμένη). Αυτό που ρωτάνε οι Ιταλοί δημοσιογράφοι είναι αν θα δουν τον Γιάγια Τουρέ να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα κόντρα στην Μίλαν θεωρώντας άλλωστε τον Ιβοριανό άσο το Νο1 «όπλο» των Πειραιωτών.

Δεν είναι όμως μόνο η λάμψη του Γιάγια Τουρέ που κυριαρχεί για τους Ιταλούς από την ερυθρόλευκη αποστολή. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που είναι ιδιαίτερα γνώριμοι σε αυτούς, πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Τοροσίδης που θα παίξει βασικός και έχει γράψει την δική του ιστορία στην Ιταλία με την φανέλα της Ρόμα κυρίως αλλά και της Μπολόνια. Το ίδιο και ο Γκιγιέρμε που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Ουντινέζε αλλά και ο «Φέτφα» κυρίως με την Τζένοα αλλά και την Κιέβο.

Στην ίδια λίστα ανήκει βεβαίως και ο Λάζαρος με σπουδαία καριέρα σε αρκετές ομάδες της Σέριε Α με την διαφορά όμως πως δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας, κάτι που σχολιάστηκε από τους Ιταλούς αναζητώντας τον λόγο της επιλογής του Μαρτίνς. Που δεν είναι άλλος βεβαίως από την ανάγκη για ξεκούραση εν όψει και του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ