Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν: Τους άλλαξε όλους ο Μαρτίνς

Η 11άδα του Ολυμπιακού με τη Μίλαν: Τους άλλαξε όλους ο Μαρτίνς

Οπως είχε αποκαλύψει to10.gr, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να αλλάξει και τους 11 παίκτες που είχαν ξεκινήσει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Δείτε ποιοι ξεκινούν στο παιχνίδι με τη Μίλαν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να τα αλλάξει όλα. Και όλους. Οπως σας είχε ενημερώσει από την Τρίτη to10.gr, ο προπονητής του Ολυμπιακου πήρε την απόφαση να μην χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση με τη Μίλαν κανέναν από τους παίκτες που είχαν αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Παρατάσσοντας μία τελείως νέα 11άδα κόντρα στους Ροσονέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, ενώ μπροστά του θα ξεκινήσουν οι Τοροσίδης, Μιράντα, Σισέ και Κούτρης. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Γκιγιέρμε, Νάτχο και Γιάγια Τουρέ, ενώ η 3άδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Ναουέλ, Φετφατζίδη και Γκερέρο!

Αξίζει να αναφέρουμε ότιο σε αντίθεση με τα άλλα παιχνίδια, ο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3 και όχι με το συνηθισμένο του 4-2-3-1, με τους Τουρέ και Νάτχο να παίζουν λίγο πιο πίσω και πιο κοντά μεταξύ τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ