«Ερυθρόλευκο» μπλακ άουτ: 2 γκολ σε 3 λεπτά και 3-1 η Μίλαν (vids)

«Ερυθρόλευκο» μπλακ άουτ: 2 γκολ σε 3 λεπτά και 3-1 η Μίλαν (vids)

Οι γηπεδούχοι σκόραραν δύο γκολ σε τρία λεπτά με τους Ιγκουαΐν (76') και Κουτρόνε (79') και έκαναν το 3-1 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Με δύο γκολ σε τρία λεπτά η Μίλαν έφερε τα πάνω κάτω στο Σαν Σίρο και έκανε το 3-1 στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Στο 76’ ο Τσαλχάνογλου ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, έδωσε στον Ιγκουαΐν, αυτός απέφυγε τον Σισέ και με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Μετά το γκολ του Αργεντινού, οι Ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά τρία λεπτά αργότερα δέχθηκαν και τρίτο γκολ από τον Κουτρόνε. Ο Τσαλχάνογλου έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κουτρόνε με πλασέ έκανε το 3-1.

Νωρίτερα, στο 70’, οι Ροσονέρι είχαν ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κουτρόνε.  Ο Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Σισέ έχασε τον Κουτρόνε και ο Ιταλός επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Σα, φέρνοντας στα ίσια το ματς.

Ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί στο 14′ με την υπέροχη κεφαλιά του Γκερέρο. Ο Κούτρης σέντραρε από αριστερά, ο Ισπανός έπιασε στον ύπνο τους αμυντικούς της Μίλαν και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ