Ετοιμάζει έκπληξη με Καρέλη ο Λουτσέσκου

Ετοιμάζει έκπληξη με Καρέλη ο Λουτσέσκου

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Πρίγιοβιτς και να ξεκινήσει στην αναμέτρηση με την Βίντι τον Νίκο Καρέλη. Θέση στην 11αδα διεκδικεί και ο Σάκχοφ δίπλα στον Κάνιας.

Στη σημερινή προπόνηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε διάφορα σχήματα ενόψει του αυριανού αγώνα με την Βίντι στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ρουμάνος τεχνικός εκτός από την αναγκαστική αλλαγή στην αριστερή πλευρά με τον Τόσκα να παίρνει τη θέση του Βιερίνια, προσανατολίζεται να διαφοροποιήσει κάπως την αρχική 11αδα που αντιμετώπισε τον Άρη στο Βικελίδης.

Ο Σάκχοφ που δεν αγωνίστηκε με τον συμπολίτη θα πάρει τη θέση του Βέρνμπλουμ και θα αγωνιστεί δίπλα στον Κάνιας. Η δεύτερη αλλαγή θα είναι στις πτέρυγες. Μπίσεσβαρ και Ζαμπά θα είναι στον πάγκο με τους Λημνιό και Ελ Καντουρί να ξεκινούν βασικοί. Η τρίτη και τελευταία αλλαγή είναι αυτή στην επίθεση. Ο Λουτσέσκου εκτός από τον Πρίγιοβιτς δοκίμασε και τον Καρέλη και όλα δείχνουν πως ο κρητικός επιθετικός θα είναι αυτός που θα ξεκινήσει βασικός με τους Ούγγρους.

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Πασχαλάκη να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνα οι Βαρέλα και Κρέσπο, στα άκρα οι Μάτος και Τόσκα. Στη μεσαία γραμμή οι Σάχοφ και Κάνιας χαφ, ενώ μπροστά τους ο Πέλκας ως επιτελικός χαφ. Στα πλάγια οι Ελ Καντουρί και Λημνιό. Ενώ στην κορυφή, αν δεν δούμε τον Πρίγιοβιτς, θα παίξει ο Καρέλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ