Αγωνία για Πασχαλάκη και στροφή σε Βίντι

Αγωνία για Πασχαλάκη και στροφή σε Βίντι

Στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι να αφήσουν στην άκρη το τί έγινε στο Περιστέρι και να εστιάσουν την προσοχή τους στο ματς της Πέμπτης με τη Βίντι. Αγωνία στο Ασπρόμαυρο στρατόπεδο για την κατάσταση ετοιμότητας του Πασχαλάκη.

Στον Δικέφαλο έχουν βάλει στην άκρη την αναμέτρηση στο Περιστέρι και επικεντρώνονται αποκλειστικά σ’ αυτό που έρχεται και είναι με τη Βίντι. Ο ΠΑΟΚ, την Πέμπτη (8/11), θα βάλει το ευρωπαϊκό του κουστούμι ψάχνοντας τη νίκη στη Βουδαπέστη. Η αναμέτρηση είναι κρίσιμη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα που γνώρισε από τους Ούγγρους στην Τούμπα. Αν δεν θέλουν να μπλέξουν και να χάσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση θα πρέπει να πάρουν τη νίκη.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα ταξιδεύσουν με πτήση τσάρτερ την Τετάρτη στις 12:00 και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη που επέστρεψε από την Αθήνα, με πρόβλημα τραυματισμού. Ο διεθνής τερματοφύλακας από χθες έχει αρχίσει τις θεραπείες προκειμένου να είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου. Το πιο πιθανό είναι να ταξιδέψει στην Ουγγαρία, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα αν θα μπορέσει να υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ