ΠΑΟΚ: Θέλει να κάνει το άλμα πρόκρισης

ΠΑΟΚ: Θέλει να κάνει το άλμα πρόκρισης

«Μόνο νίκη». Αυτό είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν την σέντρα, με τη Βίντι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ απόψε το βράδυ (19:55) καλείται να πετύχει την δεύτερη φετινή του νίκη στους ομίλους του Europa League για να κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στους «32» του θεσμού. Η ήττα στην Τούμπα από τη Βίντι, υποχρεώνει τους πάντες, να βγάλουν για λίγο από το μυαλό τους το πρωτάθλημα και να επικεντρωθούν σ’ αυτό που έρχεται λίγες ώρες. Φυσικά και η κατάκτηση του τίτλου είναι ο πρωταρχικός στόχος, όμως η αναγνώριση έρχεται και από την Ευρώπη.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς της ήττας στην Τούμπα με 2-0 από τους Ούγγρους και με νίκη στη Βουδαπέστη θα αυξήσουν τα ποσοστά τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπουν σε περιπέτειες αν δεν καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Θα πρέπει στα επόμενα παιχνίδια με ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα και Τσέλσι στο Λονδίνο να κάνουν 2Χ2.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Αντελίνο Βιερίνια. Ο αρχηγός του Δικεφάλου, στην τελευταία προπόνηση επί ουγγρικού εδάφους, τραυματίστηκε στους απαγωγούς μύες του ισχίου αριστερά σε ένα γλίστρημα και τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση. Τη θέση του θα πάρει ο Αλίν Τόσκα, ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο Λουτσέσκου αν από το ξεκίνημα του αγώνα θα ρίξει στη «μάχη» τον Δημήτρη Πέλκα.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, θα έχουν στο πλευρό τους την υποστήριξη 1.200 οπαδών που ταξίδεψαν με κάθε μέσο στο Βουδαπέστη για να δουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ