Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τους εκδρομείς

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τους εκδρομείς

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν πως στη Βουδαπέστη έχουν ταξιδέψει φίλαθλοι της ομάδας που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήριο του αγώνα, με τους Ασπρόμαυρους να ζητούν από τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικοί.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, από σήμερα το πρωί τους απασχολεί κι ένα ακόμα που έχει να κάνει με τον κόσμο της ομάδας. Στη Βουδαπέστη έχουν ταξιδέψει αρκετοί εκδρομείς του Δικεφάλου οι οποίοι δεν έχουν στα χέρια τους εισιτήρια του αγώνα και υπάρχει ο κίνδυνος να μείνουν εκτός γηπέδου καθώς η διοίκηση της Βίντι δεν δίνει περισσότερα εισιτήρια από τα 1.200 που ήδη έχουν λάβει.

Όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ, εδώ και δέκα μέρες τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βίντι έχουν εξαντληθεί, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους φιλάθλους της Ουγγρικής ομάδας οι οποίοι έχουν εξαντλήσει τα δικά τους εισιτήρια, με το γήπεδο να αναμένεται κατάμεστο. Στον Δικέφαλο συνιστούν απόλυτη προσοχή ενόψει της αναμέτρησης, καθώς τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ αυστηρά και η αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της UEFA προειδοποίησε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μπει στο γήπεδο χωρίς να έχει το δικό του ονομαστικό εισιτήριο, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αλλαγή στοιχείων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ